RAGA KE NE PENSATE DI ROBERTO ( MI SEMBRA IL KOGNOME è NOTARO )... E DI SALVATRE QUELLO KE STA SEMPRE KON LUI...
PRENDO SEMPRE X AI + PIKKOLI MA KON I GRANDI TREMANO....
HAHAHAHAHA M FACIT SUL RIR....
RAGA HO SBAGLIATO A SKRIVERE VOLEVO DIRE :
RAGA KE NE PENSATE DI ROBERTO NOTARO E DI SALVATORE QUELLO KE STA SEMPRE KON LUI ???
PRENDONO X CULO I + PIKKOLI MA POI KON I GRANDI TREMANO... M FACIT SUL RIR....
CaRrErA92 ha scritto:RAGA KE NE PENSATE DI ROBERTO ( MI SEMBRA IL KOGNOME è NOTARO )... E DI SALVATRE QUELLO KE STA SEMPRE KON LUI...
komm t kiamm xkè nn ci dc ki sei tu akkussi vrimm si ij e robbert facimm rir...e po sappi ka ij e robert si ciamm truvà oppiccik cio truvamm semp e nunc mettimm appur e niscun pur si e kiu ruoss...
Pensando a te ovunque tu sia.Preghiamo xk qst sofferenza abbia fine,nella speranza k i nostri cuori si riuniscano.Realizzerò qst tuo sogno.Kissà:rikominciare a viaggiare nn è poi ks diff.O frs il mio viaggio è gia inziato.Ci sn tnt mondi,ma tt kondividono lo stexo cielo..un sl cielo un sl destino
CaRrErA92 ha scritto:RAGA KE NE PENSATE DI ROBERTO ( MI SEMBRA IL KOGNOME è NOTARO )... E DI SALVATRE QUELLO KE STA SEMPRE KON LUI...
komm t kiamm xkè nn ci dc ki sei tu akkussi vrimm si ij e robbert facimm rir...e po sappi ka ij e robert si ciamm truvà oppiccik cio truvamm semp e nunc mettimm appur e niscun pur si e kiu ruoss...
ma serij fratè.....si nuij t facimm rir pekkè nu c la ritt nvacc sti cos..ne....sekondo me si sul nu buffon e nnt kiu...vien avvicin e rincell nvacc sti kos e pò vrimm si c tiram a ret...pkkè nuij e ciess ne facimm ku nisciun...pkkè nuij c iamm sul truvan appiccic a tt part...e nu ciamm m aij tirT ARRET.....E SIKUR TU NU C FAIJ PAUR...PIò IESS PUR KIU RUOSS....
CaRrErA92 ha scritto:RAGA HO SBAGLIATO A SKRIVERE VOLEVO DIRE :
RAGA KE NE PENSATE DI ROBERTO NOTARO E DI SALVATORE QUELLO KE STA SEMPRE KON LUI ???
PRENDONO X CULO I + PIKKOLI MA POI KON I GRANDI TREMANO... M FACIT SUL RIR....
ma serij fratè.....si nuij t facimm rir pekkè nu c la ritt nvacc sti cos..ne....sekondo me si sul nu buffon e nnt kiu...vien avvicin e rincell nvacc sti kos e pò vrimm si c tiram a ret...pkkè nuij e ciess ne facimm ku nisciun...pkkè nuij c iamm sul truvan appiccic a tt part...e nu ciamm m aij tirT ARRET.....E SIKUR TU NU C FAIJ PAUR...PIò IESS PUR KIU RUOSS....
bravo kosi si risp ...kill mo mario c fa vuttà e bomb a kas
Pensando a te ovunque tu sia.Preghiamo xk qst sofferenza abbia fine,nella speranza k i nostri cuori si riuniscano.Realizzerò qst tuo sogno.Kissà:rikominciare a viaggiare nn è poi ks diff.O frs il mio viaggio è gia inziato.Ci sn tnt mondi,ma tt kondividono lo stexo cielo..un sl cielo un sl destino
vabbè ma ke ne sappiamo se è stato lui....cmq si vd ke qst nn ci konosce prorpio.....azza nuij qnd c vattimm ririm pkkè c piac.....ma cmq nn ci fai paura
sky ha scritto:vabbè ma ke ne sappiamo se è stato lui....cmq si vd ke qst nn ci konosce prorpio.....azza nuij qnd c vattimm ririm pkkè c piac.....ma cmq nn ci fai paura
ma serij
the predator ha scritto:.....Nè par e lent!!!...komm t prmitt e parlà mal re kumpagn mij...Puo ess pur kiù ruoss ma nn c faj paur!!!(H)
a tèèè
the predator ma allora na kapit ka abbuscat a kuant n sit e vui........ io nun song e san paolo ma c sto e v sacc tropp buon....
abbuskat putit vnì pur vui e tutt quant ma abbuskat o stess.... ok?
e mo stat kalm!!
CaRrErA92 ha scritto:the predator ma allora na kapit ka abbuscat a kuant n sit e vui........ io nun song e san paolo ma c sto e v sacc tropp buon....
abbuskat putit vnì pur vui e tutt quant ma abbuskat o stess.... ok?
e mo stat kalm!!
n si sikur meglio ke ti ricredi pekke nella vita puo succedere tt...!!!
tu vuo fa crer a nuj ka nn si è San Paolo....Ma si nuj sapimm pur ki si!!!hihihi...fai akkussi xkè stai in gruppo ma si stiss sl tu?......Nun faciss kest!!!
CARRERA X FAVORE LASCIALI STARE ... MO SI PENSANO KE IO TI HO KIAMATO X FARMI DIFENDERE MA NN è VERò.... TU LO SAI KE IO NN HO KAPITO NEMMENO KI 6... LASSL STA X FAVORE... MO CA TEN N ANKOR E KIù KU ME .... UFFF ...
GRZ Xò NUN M'ADDIFENN KIù PKKè S PEGGIOR A SITUAZION....
sky ha scritto:mario ftt i ftt tuoi adexo è 1 cs nostra xsonale........ce lo dobbiamo vedere noi
inf