Eddie Guerrero ha scritto:vall accattà accussì me ne rai nu par
se m rai 10 eur t rong pur tutt o pacc AsD
Eddie Guerrero ha scritto:vall accattà accussì me ne rai nu par

nè tarzzann ha scritto:vai ad aumentarli sui topik di avella

s ver k s figl a maurizio hahahaha..*KISS*.. 93 ha scritto:nè tarzzann ha scritto:vai ad aumentarli sui topik di avella
jAJa...nn fate le discriminaziOni..siate superiOri!!![]()

diabolik95 ha scritto:o rikkiun(ne tarza e djpola) cercat e nu fa tant e babtiell io faccio quello ke mi pare sti sciem e se voglio pariare qui sopra parevo mi avete capito sti spirunisi e merd
ma ritiratevi!!!!!!!!!!!!ah djpola bimba o kiammi a sort o a mammt!!!!!!!!!!!!!

o acalmt stu scem e po so femmn e forse na criatur ma m cunusci ????????????????????????????????e po o forum nun è o tuoi e kest a capi xke sperone è nu paes e merd ca pigliat e te e cerc e nu sfottr xke discutiamo nn è tuo e nn voglio parla kiu cu te xke nu vogl parla kiu bastÐj PØlð ha scritto:diabolik95 ha scritto:o rikkiun(ne tarza e djpola) cercat e nu fa tant e babtiell io faccio quello ke mi pare sti sciem e se voglio pariare qui sopra parevo mi avete capito sti spirunisi e merd
ma ritiratevi!!!!!!!!!!!!ah djpola bimba o kiammi a sort o a mammt!!!!!!!!!!!!!
nu mettr a famigl miezz k t facc mal sta criatur e mmerd lavt a vocc primm e parlà...mo stai ascenn ra cas e già t crir chissà ki...si nu criatur o vuò capì o no?
primm ric ke e topik e speron t fann skif e po m vien pur a risponnr...
po rikkion kiamm a pat't sta cess cozz e CRIATUR

Ðj PØlð ha scritto:s ver k s figl a maurizio hahahaha..*KISS*.. 93 ha scritto:nè tarzzann ha scritto:vai ad aumentarli sui topik di avella
jAJa...nn fate le discriminaziOni..siate superiOri!!![]()

..*KISS*.. 93 ha scritto:
AeEeEe...Maròòòòòòò...uffiiiiiiiiiiiiii!!!![]()
e bastaAaAaAaAaA
![]()
![]()