Johnnystorm2008 ha scritto:XKE LUI HA PARLATO DI TE E O LO RISP XCIO FALL O RNI A STO SCEM KA VERMANTE JAMM A FRNI ARO NAMMA IJ
dillo a lui nn a me ciao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! io nn posso farci nnt

Johnnystorm2008 ha scritto:XKE LUI HA PARLATO DI TE E O LO RISP XCIO FALL O RNI A STO SCEM KA VERMANTE JAMM A FRNI ARO NAMMA IJ

Johnnystorm2008 ha scritto:SIENT MONGL FATT E CAZZ TUOIJ XKE KA BELL NN E NISCIUN MA PO TU KI KAZZ AGG KAPIT KIST E NATU SCEM KA NN SE FA A E CAZZZ SUOIJragazzo bellissimo ha scritto:e na stupt ij na support s putev mett sul cu chill cess e giuvann!!!!!!!
stann buon insieme ciess e ciess strovn!!!!!!!!!!!!!!!!2 chiattun 4 ever!!!
maro meno male ca ros ta lasciat ma comm facev x sta cu te na bella
figlol e chella mener????? bohh fosrs c aviv fatt a fattur bohh!!!!!!
cmq meno male che ora rosa nn ti pensa + e ci piace un altro!!!!!!!

Johnnystorm2008 ha scritto:E POI SE TU NN LAI CAPITO IO A ROSA NN LO MAI PENSATA S E X QST XCIO NN DIRE KOSE KE NN SAIJohnnystorm2008 ha scritto:SIENT MONGL FATT E CAZZ TUOIJ XKE KA BELL NN E NISCIUN MA PO TU KI KAZZ AGG KAPIT KIST E NATU SCEM KA NN SE FA A E CAZZZ SUOIJragazzo bellissimo ha scritto:e na stupt ij na support s putev mett sul cu chill cess e giuvann!!!!!!!
stann buon insieme ciess e ciess strovn!!!!!!!!!!!!!!!!2 chiattun 4 ever!!!
maro meno male ca ros ta lasciat ma comm facev x sta cu te na bella
figlol e chella mener????? bohh fosrs c aviv fatt a fattur bohh!!!!!!
cmq meno male che ora rosa nn ti pensa + e ci piace un altro!!!!!!!

allra si ric ca ij so kiatt nn ma visto propio xcio statt zitt e fatt e cazz tuoi e po a me me kiamm rikkion puortm a mammt e so kampion...ragazzo bellissimo ha scritto:Johnnystorm2008 ha scritto:XKE LUI HA PARLATO DI TE E O LO RISP XCIO FALL O RNI A STO SCEM KA VERMANTE JAMM A FRNI ARO NAMMA IJ
xke c m fai ne???? m vatt ?? semp a vnij t facc chiu chiatt che si!!!!!!!!!!!!

Johnnystorm2008 ha scritto:allra si ric ca ij so kiatt nn ma visto propio xcio statt zitt e fatt e cazz tuoi e po a me me kiamm rikkion puortm a mammt e so kampion...ragazzo bellissimo ha scritto:Johnnystorm2008 ha scritto:XKE LUI HA PARLATO DI TE E O LO RISP XCIO FALL O RNI A STO SCEM KA VERMANTE JAMM A FRNI ARO NAMMA IJ
xke c m fai ne???? m vatt ?? semp a vnij t facc chiu chiatt che si!!!!!!!!!!!!

Johnnystorm2008 ha scritto:vaglio si ancor kriatur nn te poss mett e man nguoll. ma poi si ieri un ca nn s' facev e cazz e lat nn t'mttiv a fa sta polemic inutilment..... ma k' kazz vuo a me nn m' romp o cazz già m' sto sfastarienn. fatt e cazz tuoi pkkè i' sacc pur ki si e sacc ke nn te fai mei nu poc e kazz tuoi.. vava pienz nu poc a te ka nisciun t' cac..

fray ha scritto:stallo ij vogl a mmammt![]()