---- EDIT ----
aniè fai smpr conquiste... assa lààààààààààààààà

mi posso pure presentare da solo..........piacere nello_SeNoRiTa_ ha scritto:WE DIV@ MA KE FAI NON ME LO PREENTI QUESTO TUO FRIEND "PERMALOSISSIMO"?!![]()

ma cumm si scem.......qua si parea solokekko91 ha scritto:aniello il conquistador!!!![]()
va kian vtiell!!

PIACERE ROSA!m.c.o. ha scritto:mi posso pure presentare da solo..........piacere nello_SeNoRiTa_ ha scritto:WE DIV@ MA KE FAI NON ME LO PREENTI QUESTO TUO FRIEND "PERMALOSISSIMO"?!![]()

ma chell so tutt femmn tojkekko91 ha scritto:parè pur int e fotografie staj smp miezz a nu par e femmn... ahahaahaha!!![]()
![]()

m.c.o. ha scritto:ma chell so tutt femmn tojkekko91 ha scritto:parè pur int e fotografie staj smp miezz a nu par e femmn... ahahaahaha!!![]()
![]()
we_senorita_ ma sei bella come le tue amiche?

SISI NOI SIAMO TUTTE UNA FAVOLA!!!NUN C'HA FACIMM KE BRUTT!!!!m.c.o. ha scritto:ma chell so tutt femmn tojkekko91 ha scritto:parè pur int e fotografie staj smp miezz a nu par e femmn... ahahaahaha!!![]()
![]()
we_senorita_ ma sei bella come le tue amiche?

si te min a priess a me se po fakekko91 ha scritto:NZ NZ.. INTERESSANT ANIè KIA FIà??.. TIA MNà E.. FALL Mò Mò!!![]()
![]()
![]()

tu sei daccorda è bellissimm.c.o. ha scritto:si te min a priess a me se po fakekko91 ha scritto:NZ NZ.. INTERESSANT ANIè KIA FIà??.. TIA MNà E.. FALL Mò Mò!!![]()
![]()
![]()
rosa tu sei d'accorda?

e sim a 2kekko91 ha scritto:J NU ME MEN MAI FRAT A ME. J Sò BRUTT!!![]()
![]()
facim accuppiat 2 brutti cn 2 bellissimem.c.o. ha scritto:e sim a 2kekko91 ha scritto:J NU ME MEN MAI FRAT A ME. J Sò BRUTT!!![]()
![]()

kekko91 ha scritto:K RE D'ACCORDA....???????![]()
![]()
NZ NZ NZ NZ... ANIè E S FANN STI COS??!!

nn mi sembra di aver detto che lei e d'accordaMaGiCa_NaPoLeTaNa ha scritto:kekko91 ha scritto:K RE D'ACCORDA....???????![]()
![]()
NZ NZ NZ NZ... ANIè E S FANN STI COS??!!
e vbbè ha voluto fa l accordo ncap a iss
rosa=daccorda

serissimaaaaaaaaaakekko91 ha scritto:ANIè VIR KE FA.....![]()
![]()
LOK A SITUAZION S FA SERIA!![]()